Vizsla korthaar pups geboren op 7 februari uit de onderstaande combinatie:

Wenters Dévai Cinka x Eddy vom Dannenkamp ‘Samesz’. Alle pups zijn gereserveerd.

Beide honden hebben een vriendelijk, open karakter. Hun passie en jachteigenschappen passen goed bij elkaar. Wij proberen een belovende combinatie te vormen tussen de ouderdieren.

Samesz en Cinka zijn ervaren praktijk-jachthonden en nemen met regelmaat deel op kleinwild jachten.

De pups willen wij graag bij eigenaren plaatsen, die met hun hond samen bezig willen gaan, om de hond mentaal ook zo gezond, stabiel mogelijk te houden. Dit kan in verschillende vormen het liefst op het gebied van praktijk jacht, veldwerk of apporteerwerk. Wij willen U graag over deze mogelijkheden informeren.

                                              *** Klik op een naam voor meer informatie en foto's ***

Cinka

Wenters Dévai Cinka

 &

Eddy vom Dennenkamp Samesz

Eddy vom Dannenkamp ‘SAMESZ’

 

Wij willen U graag informeren over het nemen van een pup.

Wij proberen de pups de volledige aandacht te geven die zij nodig hebben. Op jonge leeftijd worden zij in contact gebracht met wild, autorijden, naar buiten gaan en zij groeien bij ons thuis op. Van de nieuwe eigenaren zien wij graag, dat zij deze taken van ons overnemen, zodat de pup verder gesocialiseerd en opgevoed wordt. Er zijn ook consequenties bij de aanschaf van deze fijne jachthonden. De vizsla heeft veel beweging, ruimte, aandacht en een consequent opvoeding nodig. Als U bereidt bent en het ook leuk vindt! om iets te doen met een vizslapup, krijgt U een trouwe kameraad terug.

 "Om de Vizsla te behouden zoals hij was en in de meeste gevallen nog steeds is, een mooie, gezonde, evenwichtige en goede jachthond."

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande honden Vizsla en fokken uitsluitend via de vereiste regels van de vereniging met een positief fokadvies.

Ook willen wij U graag verwijzen naar de Nederlandse Vereniging van Hongaarse staande jachthonden Vizsla, waar een zeer duidelijk artikel(klik) staat over de aanschaf van een vizsla pup. Hierin kunt U nuttige informatie vinden.