Wenters Devai Dézi is herplaatst.

Bedankt allemaal voor de vele en lieve reacties, voor het delen, meedenken en het aanbieden van een fijne plek voor haar.

Cover Dézi 1

 

Herplaatsing Wenters Devai Dézi

Op dit moment hebben wij een aantal positieve reacties mogen ontvangen van geïnteresseerden om Dézi een goede plek te bieden.

Wij willen de herplaatsing van haar niet over één nacht ijs laten gaan en proberen wij dit zeer zorgvuldig te doen.

De aankomende tijd gaan wij kijken in hoeverre wij een keus kunnen maken uit de aanvragen en proberen wij belangstellenden benaderen voor een kennismaking met Dézi.

Aanmelden is op dit moment dan ook niet meer nodig. Zodra Dézi elders wordt herplaatst, zullen wij dit tevens melden.

Iedereen die gereageerd heeft krijgt z.s.m. persoonlijk bericht.

Wij willen dan ook iedereen alvast bedanken voor het delen, meedenken en het aanbieden van een fijne plek voor haar.

Met hartelijke groet, Ine Haarman en Erika Elsjan

Erika Elsjan ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.wentersvizsla.nl

 

Cover Dézi 1   Cover Dézi 2

Met pijn in ons hart maar in de wetenschap dat het beter is voor Dézi (Wenters Devai Dézi) zijn wij voor Dézi op zoek naar een nieuwe baas. Wegens ziekte kunnen wij haar helaas niet meer bieden wat zij nodig heeft.

Dézi is geboren op 07 februari 2018. Zij is een hele mooie, iets grotere vizsla teef. Vrij donker van kleur.

Ze is geënt, gechipt, ontwormd, heeft HD A en is niet gesteriliseerd. Zij heeft een aantal hondenshows met succes gelopen.

Dézi heeft basis apport en veldwerktraining gehad. Door langdurige ziekte van haar huidige baas is het er helaas nogal eens bij ingeschoten, waardoor de training van Dézi achterstand heeft opgelopen en nog niet is afgerond. Dézi is slim, leert graag en snel en zit vol met energie.

Een hond die geestelijke en lichamelijke uitdaging nodig heeft om mentaal fit te blijven. Zij is gek op auto rijden, zwemmen en jagen. Zij heeft echte jachtgenen, voldoende drijf en jachtpassie.

Haar nieuwe baas zal nog veel werk moeten verzetten om eruit te halen wat erin zit.

Dézi leeft samen met 2 oudere honden. Zij kent de bench, maar heeft moeite met echt alleen zijn. Ook het alleen kunnen blijven moet men vanaf de basis nog met haar gaan opbouwen.

Door wat nare ervaringen in het verleden kan zij aan de lijn af en toe uitvallen naar andere honden. Ze vertoont soms ook buitdrift. Ook op deze punten zal haar nieuwe baas haar moeten begeleiden.

De ouders van Dézi komen uit bejaagde jacht lijnen en beiden worden ingezet als praktijk honden.

We zoeken voor Dézi een rustige omgeving met een stabiele baas. Iemand met veel tijd en geduld. Een baas die haar duidelijk sturing kan geven. Iemand die met consequente hand en geduld met haar aan de slag gaat. Een baas die bekend is met jachthonden. Het liefst een (voor)jager die met haar aan het werk wil gaan. Een baas die tijd heeft om met haar te wandelen en haar mentale uitdaging kan bieden.  Een baas die niet verwacht een kant en klare hond over te nemen, maar die samen met haar de uitdaging aangaat om een super baas / hond team te worden.

We plaatsen haar niet in een gezin met kinderen. We denken dat een (druk) gezin met kleine kinderen nu niet ideaal voor haar zou zijn. Dézi heeft rust en structuur nodig.

Van de fokker kunt u ondersteuning verwachten op alle fronten. Bij voorbeeld wat betreft leerprocessen, trainingen is zij beschikbaar en wil graag contact houden met de nieuwe baas.

Mocht u interesse hebben, meer info willen of denken dat u haar HET plekje voor de rest van haar leven kunt geven, dan kunt u met ons contact opnemen via onderstaande e-mailadressen.

Met vriendelijke groet,

Ine Haarman

Erika Elsjan ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.wentersvizsla.nl

View the embedded image gallery online at:
https://wentersvizsla.nl/herplaatsing#sigProId830e5d4c9f